Home » De bestemmingen van Senses Travel

De bestemmingen van Senses Travel

Hieronder vindt u een selectie van de bestemmingen waarover binnen een land meer informatie beschikbaar is.

Costa Rica

Schatkamer van Moeder Natuur

Reizen door Costa Rica is 'Pura Vida'! Verwen uzelf met ongekend natuurschoon en geniet van de schijnbaar logische eenvoud waarmee de Tico's, zoals ze zichzelf noemen, duurzaamheid in zowel het dagelijkse leven als het toerisme tot de norm verheven hebben. Spectaculaire landschappen, zeldzame flora en fauna en een gastvrije bevolking vormen dan ook het hart van elke reis in dit bijzondere land.

Reizen en bestemmingen in Costa Rica »

New York City

Bijten in The Big Apple

New York City, een stad die zichzelf steeds opnieuw uitvindt. Eigenzinnig, vooruitstrevend en altijd sfeervol. Er is geen plek op aarde, en zeker niet in Amerika, zoals The Big Apple.

Reizen en bestemmingen in New York City »

Noordoost Amerika

Grote steden, historie en verrassend veel natuur

Het 'oude' Amerika, waar de eerste kolonisten zich vestigden, heeft een rijke historie en gevarieerd landschap. Het noordoosten van Amerika is verrassend divers, een fraaie mix van gezellige en trendy wereldsteden als New York, Boston en Washington D.C., maar ook de natuur van New England en de imposante Niagara watervallen.

Reizen en bestemmingen in Noordoost Amerika »

Noordwest Amerika & Rockies

Nergens komt u dichter bij het klassieke beeld dat we van Amerika hebben dan hier, met ruig natuurschoon, vriendelijke mensen, ranches en gehuchten waar de tijd stil lijkt te staan... Maar u vindt er ook gezellige steden en vooral een gezonde, 'groene' levenshouding.

Reizen en bestemmingen in Noordwest Amerika & Rockies »

Oost Canada

Sfeervol, historisch en veel natuur

Verrassend Canada wacht u in het oosten. Steden als Toronto, Montréal, Québec City en Halifax bieden een mooi contrast met de grote hoeveelheid natuurschoon en de sfeervolle dorpjes die u hier aantreft.

Reizen en bestemmingen in Oost Canada »

West Canada

Multiculturele bevolking en overeldigend natuurschoon

Het klassieke plaatje van Canada, dat is waar het westen bekend om staat. De overweldigende natuur wordt afgewisseld met het stadse leven in Vancouver en Calgary. Daartussen vindt u uitgestrekte bossen, imponerende bergen en leuke plaatsjes. De cultuur van de First Nations en het gevarieerde wild maken het plaatje compleet!

Reizen en bestemmingen in West Canada »

Zuidoost Amerika

Kleurrijk en smaakvol in The Deep South & Florida

Het zuidoosten van Amerika kenmerkt zich door een kleurrijke mix van bekende highlights en sfeervolle, minder bekende, ervaringen. Het tropische en wereldse Florida vormt een fraai contrast met de historie en cultuur in het The Deep South.

Reizen en bestemmingen in Zuidoost Amerika »

Zuidwest Amerika

Glamour, Glitter en Groots Genieten

Zuidwest Amerika behoeft weinig introductie. Topsteden als San Francisco, Los Angeles en Las Vegas worden afgewisseld met natuurfenomenen als de Grand Canyon, Yosemite N.P. en Death Valley. En alles onder een (meestal) stralend blauwe hemel!

Reizen en bestemmingen in Zuidwest Amerika »

Contact met Senses Travel

Adres   

Jan van der Heijdenstraat 44

1221 EJ Hilversum

Nederland


Tel. 

06 2502 2366

E-mail 

info@sensestravel.nl

CONTACTFORMULIER