Home » Over Senses Travel

Over Senses Travel

Senses Travel is een jonge en dynamische reisorganisatie voor bijzondere, unieke en op maat samengestelde vakanties naar verre bestemmingen.

Zinnenprikkelende reiservaringen

Bijzondere accommodaties buiten de gebaande paden

Wij vinden dat een verre reis niet alleen uit ‘zien’ moet bestaan, maar vooral ook unieke momenten moet bevatten om een blijvende herinnering achter te laten. Onze jarenlange ervaring helpt ons u van goede reisadviezen te voorzien.

De basis van onze adviezen en ons reisaanbod is ruimte voor onvergetelijke ervaringen, naast het ‘reizen’ ook de ‘vakantie’, met tijd voor uzelf en dus zonder een overvol dagprogramma.


Reis op maat

NYC Specialist logo

Senses Travel specialiseert zich op samenstellen van reizen naar verre bestemmingen, advies op maat en beleven en ervaren tijdens de vakantie met ruimte voor rust. Daarbij kunnen we putten uit onze uitgebreide jarenlange reiservaring naar alle continenten! Voor vele delen van de wereld zijn wij door externe partijen aangemerkt als erkend Specialist.

Samen met u stellen wij graag uw reis op maat samen, waarbij persoonlijk contact en advies centraal staan. De inspiratiereizen op deze website kunnen daarbij als leidraad gebruikt worden. U kunt uw wensen op diverse manieren met ons delen, telefonisch, per email en middels een offerteformulier.


'Face-2-Face' advies bij u thuis

Samen om tafel en uw wensen bespreken

Uniek bij Senses Travel is ‘Face-2-Face’, de mogelijkheid voor een reisadvies bij u thuis. Wij nemen graag de tijd om met u om tafel te gaan wanneer het u schikt. Tijdens zo’n persoonlijk gesprek kunnen uw vakantieplannen meer in detail besproken worden. Service van Senses Travel met een hoofdletter ‘S’!


Wel zo vertrouwd!

Wel zo vertrouwd!

Senses Travel is een zelfstandige reisonderneming, maar aangesloten bij Face2Face Travel te Almere. Senses Travel is geen zelfstandige deelnemer van de SGR of het ANVR, echter vallen alle geboekte reizen van Senses Travel aan derden onder de regeling van het SGR, omdat Face2Face Travel te Almere wel deelnemer is van de SGR en het ANVR. Wel zo prettig en vertrouwd dus!


Over Face2Face Travel

Persoonlijk geregeld, gerust op reis!

Zoals hierboven vermeld is Senses Travel aangesloten bij Face2Face Travel. Face2Face Travel is een dynamische onderneming in de reisbranche, gevestigd met het Travel Facility Center in Almere.

Het Travel Facility Center ondersteunt als back office service center de zelfstandige Travel Managers, waaronder in dit geval ook Senses Travel te Bussum. Uw Travel Manager beschikt over de benodigde kennis en reiservaring om uw reiswens te kunnen realiseren. Ook is uw Travel Manager voorzien van meerdere technische oplossingen om, indien nodig, 24 uur per dag contact op te kunnen nemen met de meeste in Nederland gevestigde Touroperators en leveranciers. Bovendien verzorg uw Travel Manager graag uw op maat samengestelde reis; een keuze van meer dan 150.000 hotels wereldwijd en de beste prijs/kwaliteit verhouding op vliegtickets, auto en camperverhuur maken voor u alles mogelijk.

Het correspondentieadres van Face2Face Travel is:
Xenonstraat 167
1362 GH Almere
T: 036 5488288
E: info@face2facetravel.nl


Contact met Senses Travel

Adres   

Jan van der Heijdenstraat 44

1221 EJ Hilversum

Nederland


Tel. 

06 2502 2366

E-mail 

info@sensestravel.nl

CONTACTFORMULIER

Volg ons op Facebook