Home » De landen van Senses Travel

De landen van Senses Travel

Hieronder vindt u de lijst met alle landen waarover wij uitgebreide reisexpertise beschikken en waar wij uitstekende, betrouwbare lokale contacten hebben.

Amerika

Land van onbegrensde reismogelijkheden

Van oost naar west, van noord naar zuid, doorkruis Amerika, ‘Land Van De Onbegrensde Mogelijkheden’, en beleef de meest onvergetelijke avonturen!

Reizen en bestemmingen in Amerika »

Canada

Veel natuur en gastvrije mensen

Canada is het op een na grootste land ter wereld. Dat hier dus ruimte om te reizen in overvloed is, dat wekt geen verbazing. En kiest u voor oost, west of het hele land, Canada heet u zeker een gastvrij welkom!

Reizen en bestemmingen in Canada »

Costa Rica

Tropische verrassing

Reizen door Costa Rica is 'Pura Vida'! Naast genieten van ongekend natuurschoon betekent dit ook reizen door een land dat duurzaam leven en toerisme hoog in het vaandel heeft staan. Landschappen, zeldzame flora en fauna en een gastvrije en bewust levende bevolking vormen de hoogtepunten van elke reis in dit bijzondere land.

Reizen en bestemmingen in Costa Rica »

Meer landen en inspiratie!

Ook dat kan geregeld!

Bij Senses Travel kunt u - naast de landen, regio's en reizen op deze website - ook terecht voor reizen naar de Cariben, Centraal- en Latijns-Amerika, Afrika en het Midden Oosten, Azië en Australië en Nieuw-Zeeland. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en daag ons uit!

Reizen en bestemmingen in Meer landen en inspiratie! »

Contact met Senses Travel

Adres   

Jan van der Heijdenstraat 44

1221 EJ Hilversum

Nederland


Tel. 

06 2502 2366

E-mail 

info@sensestravel.nl

CONTACTFORMULIER