Home » The 5 Senses of Travel

The 5 Senses of Travel

Reizen maakt u rijker! En als alle zintuigen de kans krijgen om diverse sensaties op te nemen ontstaan er bewuste momenten die van uw reis een onvergetelijke ervaring maken.

Senses Travel wekt de zintuigen

Ruimte maken om de zintuigen te prikkelen

Wij wensen u tijdens uw vakantie vooral tijd voor het ervaren van unieke momenten toe, naast het reizen ook tijd voor uzelf en dus zonder een overvol dagprogramma. Dat betekent soms moeilijke keuzes maken. Maar in ruil heeft u dan de tijd om volop te genieten van die mooie en bijzondere ervaringen die elke bestemming te bieden heeft.


Reizen is Zien

Reizen is Zien!

Voor Senses Travel betekent Zien meer dan een blik werpen en een foto schieten. Het houdt ook in: verder kijken dan de eerste blik; de tijd nemen om iets te doorgronden, te snappen.

Ervaar in Alaska en Yukon wat eenzaamheid inhoudt en hoe leven ver weg van de gebaande paden eruit ziet. Kijk met andere ogen naar mensen en culturen nadat u hun gastvrijheid persoonlijk en lokaal hebt ervaren tijdens uw reis. En kijken vanuit een ander perspectief, vanuit een andere hoek of plek dan gebruikelijk, naar een bekende bezienswaardigheid als The Empire State Building in New York maakt van ‘Zien’ een waardevol zintuig voor unieke en bijzondere momenten.

In onze reisadviezen kijken we graag met u hoe ‘Reizen is Zien’ in uw reisplannen opgenomen kan worden, voor onvergetelijke ervaringen.


Reizen is Horen

Reizen is Horen!

‘Horen’ en ‘luisteren’ bieden de mogelijkheid voor vele bijzondere ervaringen. Natuurlijk gaat het dan om letterlijk geluiden horen, zoals de ara’s in de Costa Ricaanse jungle, de verkeersdrukte op Times Square in New York en de propellers van het watervliegtuigje in Canada, maar ook het 'luisteren naar de stilte' in de woestijn.

Denk bij deze ervaringen ook aan de geluiden op buurtmarktjes, het luisteren naar de, soms mythische, verhalen over de lokale en landelijke geschiedenis, en natuurlijk het genieten van een optreden van een lokaal bandje in de kroeg om de hoek!

In onze reisadviezen kijken we graag met u hoe ‘Reizen is Horen’ in uw reisplannen opgenomen kan worden, voor onvergetelijke ervaringen.


Reizen is Ruiken

Reizen is Ruiken!

‘Ruiken’, bij voorkeur aangename geuren, kunnen een heel nadrukkelijke indruk van een bestemming achterlaten. Natuurlijk denken we als snel aan de geuren van heerlijke Mexicaanse keuken en van de vele eetstalletjes op het Djemaa El Fna plein in Marrakech. Maar ook aan de frisse berglucht in de Rocky Mountains van Amerika en Canada en de vele bloemen in het Boston Common park.

Ook figuurlijk gesproken heeft ‘Ruiken’ veel te bieden. Want zelfs als er ondanks het inbouwen van de nodige rust en tijd in uw reis ergens slechts een kort bezoek mogelijk is, dan kunt u in ieder geval nog ‘even ruiken aan…’!


Reizen is Proeven

Reizen is Proeven!

‘Proeven’ geeft ons de kans om vele bijzondere ervaringen te ondergaan. Wat te denken van letterlijk de tijd nemen om vele bijzondere lokale gerechten en drankjes te proberen? Of het nu gaat om Californische wijnen, kreeft in het noordoosten van Amerika, tajines en muntthee in Marokko, echte koffie in Costa Rica, lokale gerechten en specialiteiten staan garant voor bijzondere en memorabele ervaringen.

Extra leuk is het natuurlijk om bijvoorbeeld het bereidingsproces van deze gerechten nader te verkennen, daar tijd voor inruimen is typisch Senses Travel. Daarnaast is proeven ook figuurlijk op te vatten, zo kunt u de tijd nemen om de sfeer goed te proeven, of meer van de cultuur te proeven. En dat smaakt dan ongetwijfeld naar meer!


Reizen is Voelen

Reizen is Voelen!

Voel de wind door de haren strijken aan de rand van de Grand Canyon, voel het zand tussen uw tenen tijdens een lange strandwandeling langs de Mexicaanse Riviera Maya, voel het ‘eeuwige’ ijs van een gletsjer in Canada,

Uw innerlijke gevoel die bijzondere reisbelevenissen laten ervaren, dat maakt de vakantie echt onvergetelijk! Kleine, jonge schildpadden vanuit hun eitjes, over het strand, naar de zee zien kruipen. Of vanaf een boot een orka onder zien duiken en weten dat hij een paar seconden later onder je zwemt. De vrolijkheid en muzikaliteit in de Cariben, die een sterk contrast vormen met de moeilijke omstandigheden waaronder velen daar leven.

In onze reisadviezen kijken we graag met u hoe ‘Reizen is Voelen’ in uw reisplannen opgenomen kan worden, voor onvergetelijke ervaringen.


Contact met Senses Travel

Adres   

Jan van der Heijdenstraat 44

1221 EJ Hilversum

Nederland


Tel. 

06 2502 2366

E-mail 

info@sensestravel.nl

CONTACTFORMULIER