Home » Flex Travel Collectie

Flex Travel Collectie

De Flex Travel Collectie is samengesteld ter inspiratie en informatie. Er zijn immers vaak verschillende elementen die samen uw reis maken, vervoer, verblijf, vermaak, interesses, etc. Hieronder vindt u meer informatie over die onderdelen van uw reis.

Op reis zoals u wilt!

Zoveel mogelijk tijd en ruimte voor memorabele ervaringen

Wij helpen u uiteraard graag bij alle onderdelen van uw vakantie, zoals vluchten, hotelovernachtingen, vervoer ter plekke, excursies en misschien wel een ontspannende strandverlenging aan het eind.

Bijkomend voordeel is dat wij graag met u meedenken over het bepalen van de reisroute en u adviseren over mogelijkheden om tijd en ruimte voor bijzondere ervaringen te plannen.


Onderweg

De juiste oplossing vinden, linkerbaan of toch de rechterbaan?

In hoeverre kiest u voor flexibiliteit onderweg om te gaan en staan waar u wilt? In sommige landen kunt u middels open vouchers (zogeheten flexi-vouchers) uw reisroute en de duur van het verblijf op een plek zelf invullen. Flexibel reizen, maar met een stukje zekerheid.

Reist u liever per camper of per huurauto? Of misschien wel een combinatie met reizen per trein. En hoeveel tijd om te ontspannen plant u tijdens uw reis, het is immers ook vakantie! Er is veel mogelijk en graag helpen wij u met keuzes maken.


Accommodaties

Ijs- èn ijskoud overnachten!

Overnachten kan natuurlijk vooral praktisch benaderd worden, maar bij Senses Travel denken we graag mee over de mogelijkheden om enkele of meerdere overnachtingen tijdens uw reis onderdeel van de bijzondere en onvergetelijke ervaring te laten zijn. Op basis van uw wensen adviseren wij u graag.

Ter inspiratie kunt u bij de diverse reizen en bestemmingen meer informatie en suggesties vinden over bijzondere accommodaties aldaar.


Campers

Leven met èn in de natuur

Reizen per camper biedt diverse voordelen, waaronder grote flexibiliteit om uw eigen reisroute, -schema en de duur van het verblijf op een bepaalde plek te bepalen. Daarmee is een reis per camper dan ook bij uitstek geschikt voor het creëren van onvergetelijke ervaringen.

In diverse landen biedt Senses Travel u de mogelijkheid om een camper voor u te reserveren. Er zijn diverse types beschikbaar, graag adviseren wij u welke voor uw reiswensen het meest geschikt is.

Mogelijkheden Amerika

Mogelijkheden Canada


Huurauto's

De keuze van de huurauto kan de beleving intenser maker

Met een huurauto reist u op eigen gelegenheid, met uw eigen tempo en stops waar u wilt. Ook heeft u op uw verblijfplaats het gemak om naar een stadje of een bezienswaardigheid te rijden. Of de mogelijkheid u te laten verrassen tijdens een mooie toertocht in de omgeving. Zo draagt het huren van een auto nadrukkelijk bij aan het creëren van onvergetelijke ervaringen.

In diverse landen biedt Senses Travel u de mogelijkheid om een auto voor u te reserveren. Gaat het slechts om het vervoer, of zoekt u een specifieke ervaring zoals een cabrio of een grote SUV, er zijn diverse types beschikbaar, graag adviseren wij u welke voor uw reiswensen het meest geschikt is.

Mogelijkheden Amerika

Mogelijkheden Canada


Excursies & Activiteiten

Een andere blik op de omgeving

Elk land, elke regio, elke stad heeft zijn eigen mogelijkheden om excursies en activiteiten te ondernemen. Of het nu gaat om een beeld te krijgen van de omgeving, een specifieke ervaring te beleven of iets te doen dat nergens anders kan. Excursies en activiteiten zijn vaak specifieke belevenissen die nadrukkelijk bijdragen aan het creëren van onvergetelijke ervaringen.

In diverse landen biedt Senses Travel u de mogelijkheid om excursies of activiteiten voor u te reserveren. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en adviseren wij u welke voor uw reiswensen het meest geschikt zijn.


Contact met Senses Travel

Adres   

Jan van der Heijdenstraat 44

1221 EJ Hilversum

Nederland


Tel. 

06 2502 2366

E-mail 

info@sensestravel.nl

CONTACTFORMULIER