Home » Landen »

Meer landen en inspiratie!


Meer landen en inspiratie!

Bij Senses Travel kunt u - naast de landen, regio's en reizen op deze website - ook terecht voor reizen naar de Centraal- en Latijns-Amerika, Afrika, het Midden Oosten, Azië, Australië en Nieuw-Zeeland. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Meer landen en inspiratie!

Zijn de stilte en eindeloze grootsheid van de woestijnen iets voor u? Een paar nachten onder de overweldigende sterrenhemel maken uw reis extra speciaal!

Meer landen en inspiratie!

Typisch Senses Travel, de tijd nemen om een krantje te lezen. Op een heel bijzonder plekje om de belevenis nog unieker te maken!

Meer landen en inspiratie!

De wereld bereizen is goud, af en toe vakantierust inbouwen is platina! Combineer de vele zinnenprikkelende ervaringen met momenten van rust en relaxen!
<      >

Centraal- & Latijns-Amerika

Wandelen tussen de boomtoppen in de jungle

In Centraal- en Latijns-Amerika ervaart u het leven in een ander tempo dan we hier gewend zijn. Al snel zult u genieten van het rustige leven.

Ontdek de schitterende jungle in Costa Rica en dompel u onder in de levensstijl het eco-bewustzijn van dit bijzondere land, "Pura Vida"! Of verken het Spaans koloniale verleden, zo zichtbaar in vele landen.


Noord-Afrika & het Midden Oosten

Geuren en kleuren in de souk

De sprookjes van Duizend-En-Één-Nacht, de sfeer van Ali Baba, de eindeloze Sahara met haar imponerende zandduinen, de rijke geschiedenis van de Farao's in Egypte, maar ook de overblijfselen van Romeinse en Griekse beschavingen, een enorm gastvrije bevolking en het bruisende leven van alledag in de souks, geïsoleerde palmoase waar de dadels het verst zijn, moeiteloos dobberen in de Dode Zee...

Dit, nog veel meer speciale ervaringen en de nabijheid van Noord-Afrika en het Midden Oosten maken dit stukje aarde misschien wel de eenvoudigste regio om het ware reizen volgens Senses Travel te ervaren!


Oostelijk & Zuidelijk Afrika

Deze locals hebben geen oog voor bezoekers!

Wie wil dat niet? Oog in oog met de wilde dieren van Afrika! Bij Senses Travel maken we dat mogelijk.

Maar we inspireren u ook graag om andere aspecten van dit bijzondere continent te ervaren! Want niet alleen de dieren vormen een bijzonder stuk natuur, ook het landschap is even divers als schitterend. En wat dacht u van schitterende stranden aan de lauwwarme Indische Oceaan? De kleurrijke bevolking met haar wat lakonieke houding zullen u regelmatig "T.I.A." doen verzuchten, This Is Africa! Maar even zo vaak zullen zij een grote glimlach op uw gezicht toveren met hun positieve en uitbundige levenshouding!


Azië

Speciale, spirituele, momenten in Boeddhistisch Azië

Azië is dermate groot en gevarieerd dat het ondoenlijk is dit in enkele woorden te vangen. Van de uitgestrektheid van Siberisch Rusland tot de magie van het Boeddhisme en Hindoeisme in Zuidoost-Azië, van mysterieus China tot ons koloniale verleden in Indonesië, van kenmerkende vriendelijke Aziatische glimlachen tot even zo ondoorgrondelijke Aziatische blikken van de locals.


Down Under

GENIETEN & LEVEN worden Down Under met hoofdletters geschreven!

Onze tegenvoeters, de Ozzies & Kiwi's, prijzen zich gelukkig met enkele van de mooiste natuurgebieden ter wereld. Naast wereldsteden biedt Down Under dan ook vooral veel rust, ruimte en reisplezier. Daarbij genieten ze van, in het algemeen, een heerlijk klimaat en een multiculturele samenleving die voor veel variatie zorgt.


Eilandjes!

Culinaire belevenissen op tropische eilanden

Kleinere eilanden vormen vaak een beetje een uitzondering binnen het basis idee van Senses Travel. Door de vaak relatief kleine omvang bieden ze iets minder de mogelijkheid om écht te reizen. Maar..., juist daarom bieden ze misschien nog meer dan elders de mogelijkheid om aan Slow Travel te doen, de tijd te nemen voor vakantie en beleven in één. Verken de directe omgeving van uw verblijf langduriger en kom nog vaker in contact met lokale ervaringen de de bevolking.


Meer informatie over reizen naar Meer landen en inspiratie!