Home » Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voor het boeken van uw reis werkt Senses Travel samen met Face2Face Travel.

Senses Travel & Face2Face Travel

Op deze website verstrekken wij informatie zodat u inspiratie voor uw vakantie kunt opdoen en een offerte op maat van Senses Travel kunt aanvragen.

Senses Travel is een zelfstandige reisonderneming, maar aangesloten bij Face2Face Travel en haar Travel Facility Center, franchiseorganisatie voor zelfstandige reisondernemers. Al uw geboekte reizen vallen daardoor onder de garantievoorwaarden van het ANVR, SGR en stichting Calamiteitenfonds zoals deze door Face2Face Travel te Almere zijn vastgelegd. Wel zo prettig en vertrouwd dus!

Het correspondentieadres van Face2Face Travel is:

Xenonstraat 167
1362 GH Almere
T: 036 5488288
E: info@face2facetravel.nl


ANVR & SGR

Conform het boeken via Face2Face Travel zijn op boekingen de ANVR reisvoorwaarden en de garantieregeling van de Stichting Calamiteitenfonds Reizen van toepassing op de door ANVR Reisorganisatoren aangeboden reizen en diensten. Op alle overige onderdelen van deze reservering zijn de ANVR Boekingsvoorwaarden van toepassing. De reservering, met uitzondering van losse vliegtickets, valt onder de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden.

Face2Face Travel is tevens aangesloten bij het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is zijn vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.


Aansprakelijkheid

Hoewel er grote zorg wordt besteed aan de opmaak en inhoud van onze website, kan het onverhoopt voorkomen dat u onjuistheden op de website aantreft. Wij aanvaarden hiervoor geen aansprakelijkheid. Bovendien kunnen aan alle aanbiedingen extra en beperkende voorwaarden worden gesteld door de uitvoerende reisorganisatie en/of luchtvaartmaatschappij.


Privacy

Senses Travel respecteert uw privacy en zorgt ervoor dat uw persoonlijke gegevens strikt vertrouwelijk blijven. Alle informatie aangaande persoonlijke gegevens wordt in overeenstemming met de Europese wetgeving en Nederlandse richtlijnen verwerkt. Wij stellen uw persoonlijke gegevens op geen enkele manier beschikbaar aan derden, behalve ten behoeve van de uitvoering van de door u geboekte vakantie.


Copyright

Alle publicaties van Senses Travel zijn beschermd op basis van internationaal auteursrecht. Alle rechten zijn derhalve voorbehouden. Niets uit de schriftelijke en digitale uitgaven mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van Senses Travel, Vredehof 8 te Bussum.


Contact met Senses Travel

Adres   

Jan van der Heijdenstraat 44

1221 EJ Hilversum

Nederland


Tel. 

06 2502 2366

E-mail 

info@sensestravel.nl

CONTACTFORMULIER

Volg ons op Facebook