Home » De hotels van Senses Travel

De hotels van Senses Travel

Hieronder vindt u een selectie van hotels die bijdragen aan bijzondere ervaringen tijdens uw vakantie. Bij elk land en elke bestemming vindt u de hotels voor dat land specifiek geselecteerd. U vindt ze tevens bij de voorbeeldreizen, voor zover ze eventueel opgenomen kunnen worden in het programma.
De sfeervolle en historische aanblik van de Monmouth Plantation

Monmouth Plantation

Natchez, MS

De Monmouth Plantation is een vroeg 19e eeuws herenhuis, een Nationaal Historisch Monument gelegen in fraai aangelegde tuinen. Deze Inn weerspiegelt in alles de charme van The Deep South, inclusief gracieuze gastvrijheid, een uitstekende keuken en een wijnproeverij.

Meer informatie »
Genieten van sfeer, rust en natuur in de fraaie Stowe Mountain Lodge!

Stowe Mountain Lodge

Stowe, VT

De Stowe Mountain Lodge is, zoals de naam al doet vermoeden, gelegen nabij Stowe. De lodge en dit stadje in Vermont zijn een echte ‘4-Seizoenen’-bestemming. De schoonheid van de natuur, de modern-klassieke sfeer van de lodge en het gezellige Stowe zorgen elk jaargetijde voor een echte ‘New England’-belevenis!

Meer informatie »
Lac Sacacomie en de schitterende omgeving voor uzelf!

Sacacomie Lodge

Saint-Alexis-des-Monts, QC

Centraal gelegen tussen Montréal en Québec City is de schitterende Sacacomie Lodge uw toegangspoort tot de Canadese natuur. Het is gebouwd als een grote blokhut, die perfect in het betoverende landschap is geïntegreerd.

Meer informatie »

Contact met Senses Travel

Adres   

Jan van der Heijdenstraat 44

1221 EJ Hilversum

Nederland


Tel. 

06 2502 2366

E-mail 

info@sensestravel.nl

CONTACTFORMULIER