Home » Canada » Sacacomie Lodge

Sacacomie Lodge

Lac Sacacomie en de schitterende omgeving voor uzelf!

Slapen in een comfortabele 'blokhut'

Relaxen in de GEOS Spa, in elk jaargetijde!

Bijzondere ervaringen om te koesteren

Genieten van de sneeuw, net als zij!

<       >
Centraal gelegen tussen Montréal en Québec City is de schitterende Sacacomie Lodge uw toegangspoort tot de Canadese natuur. Het is gebouwd als een grote blokhut, die perfect in het betoverende landschap is geïntegreerd.

Beschrijving

De sfeervolle inrichting van de Sacacomie Lodge, met de warme mix van hout en moderne faciliteiten, voelt als een waar 'home away from home'. In de lodge vindt u meer dan 100 kamers, waaronder ook diverse suites in verschillende uitvoeringen. Met recht is de Sacacomie Lodge een echte 'year-round' bestemming. In de zomer genieten van een goed glas wijn op het balkon, in de herfst de fenomenale kleurenpracht van de 'Indian Summer'of in de winter actief zijn in de sneeuwbedekte bossen, de Sacacomie Lodge zal u blijvende herinneringen bezorgen!


Ligging

Ligging

De lodge kijkt uit over het majestueuze Sacacomie Lake en haar uitgestrekte kustlijn. De ligging vrijwel halverwege tussen Montréal en Québec City (beide op ca. 2 uur rijafstand) maakt Sacacomie bij uitstek geschikt voor een aantal dagen in de Canadese wildernis, in alle jaargetijden, toegankelijk maar toch ver weg van het leven van alledag!


Faciliteiten

Faciliteiten

Sacacomie geniet internationale reputatie, vooral vanwege de welkome gastvrijheid van het personeel, de op gebruik van lokale producten gerichte gastronomische keuken en de diversiteit van activiteiten het hele jaar door.

Diverse activiteiten zijn bij uw verblijf inbegrepen, waaronder het gebruik van het indoorzwembad in de GEOS Spa en in de zomer kano's, kajakken en waterfietsen om het meer op te gaan, natuurlijk wandelen over de meer dan 65 km aan bospaden en een privéstrand aan het meer. In de winter kunt u bijvoorbeeld gaan 'snowshoeing', cross-country skiën, schaatsen.

Tegen betaling zijn er vele andere activiteiten bij te boeken, zoals:
ZOMER
- Tochten te paard, per motorboot, ATV of buggy, of per watervliegtuig
- Vissen op regenboogforel
- Met een gids beren en bevers spotteN
WINTER
- Dog Sledding (zelf besturen van de slee!)
- Snowmobiling, door de bossen op een sneeuwscooter
- Downhill Rafting, met een groot vlot de besneeuwde helling af
- IJsvissen (en uw vangst ter plekke eten!)
HELE JAAR
- Excursies naar en met de First Nations, Canada's oorspronkelijke bewoners
- Voor de kinderen een dag 'zorgen voor de dieren op een mini-farm'
- Meer leren over, en uw zoete kant verwennen met, maple siroop


GEOS Spa

GEOS Spa

Speciale vermelding verdient de GEOS Spa. Genietend van een adembenemend uitzicht op Sacacomie Lake, biedt de GEOS Spa ontspanning in optima forma, het hele jaar door. In de winter, met niets dan sneeuw om u heen, buiten in een hot tub zitten onder de sterrenhemel, intenser worden ervaringen niet!

Er wordt gebruik gemaakt van ecologische en energie-efficiënte voorzieningen die zich primair richten op het verantwoord gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Bijzondere faciliteiten naast alles dat u van een top spa mag verwachten zijn:
- Een indoor hot tub
- Een eucalyptus stoombad
- Een ijskoude waterval met een ijs-waterbad
- Een ondergrondse sauna met lichttherapie
- Een panoramische sauna
- Twee outdoor hot tubs
- Een openlucht rustplaats, met 'kampvuur'


Locatie in Saint-Alexis-des-Monts, QC