Home » Amerika » Alamo - Amerika

Alamo - Amerika

Een Jeep Wrangler is typerend voor de surf scene, alleen te huur op Hawaii

'Vrijheid blijheid' met een huurauto!

Go with the flow in het Amerikaanse verkeer

Groots, grootser, grootst!

Genieten van onwerkelijke landschappen

<       >

Het grote aanbod in types en het brede netwerk van verhuurlocaties in Noord-Amerika, de thuisbasis van Alamo, biedt u de mogelijkheid om de geschikte huurauto voor uw reis te reserveren. En omdat zij in Noord-Amerika op hun thuismarkt opereren bieden zij altijd voordelige tarieven. Ook wij huren onze auto via Alamo als wij een reis in Amerika maken.

Alamo huurauto's

Keuzes, wij helpen u graag!

Alamo heeft huurauto’s in vele categorieën. Kiest u voor een prijsgunstige budgetoptie? Of toch voor een typisch Amerikaanse manier van reizen, met een grote SUV of een cabriolet? Of misschien is een minivan voor u het meest geschikt, reizend met een gezin?

 

Goed om te weten: Voor het huren van een auto bij Alamo is, naast natuurlijk een rijbewijs, een creditcard noodzakelijk. Hiermee wordt de borg gereserveerd bij het huren van de auto. Voor sommige leeftijdscategorieën geldt soms een toeslag.

 

Enkele belangrijke voordelen van Alamo:

  • Alle verzekeringen voor schade, diefstal en aansprakelijkheid zijn inclusief, evenals lokale toeslagen, belastingen en ongelimiteerde kilometers
  • One ways zijn mogelijk
  • Diverse optionele zaken bij te boeken, waaronder o.a. navigatie, kinderzitjes, afkoop eigen risico, etc.
  • Handige check-in service online, dus bij aankomst sneller in uw huurauto stappen 

Economy & Compact - 'On a Budget'

De Compact, in 4-deurs variant

Ter indicatie, dit zijn stadsauto’s en kleine middenklassers, uit het A- en B-segment. In Amerika hebben autofabrikanten vaak andere modellen. Naar onze maatstaven, denk aan types vergelijkbaar aan de Kia Picanto, Hyundai I10, tot aan de Toyota Yaris en de Volkswagen Polo. De huurauto’s in Amerika zijn vrijwel zonder uitzondering een automaat. Vooral geschikt als u niet al te grote afstanden wilt afleggen, of bijvoorbeeld in klein gezelschap met weinig bagage reist.


Intermediate & Fullsize - 'Middle of the Road'

De Fullsize, voor de meeste doelen geschikt

Ter indicatie, dit zijn middenklassers, van gemiddeld tot de grotere categorieën, uit het C- en D-segment. In Amerika hebben autofabrikanten vaak andere modellen. Naar onze maatstaven, denk aan types vergelijkbaar aan de Volkswagen Golf, Hyundai I30, tot aan de Ford Mondeo en de Volvo V60. De huurauto’s in Amerika zijn vrijwel zonder uitzondering een automaat. Vooral geschikt als u wat langere afstanden gaat rijden of met het gezin reist en niet al teveel bagage bij u heeft reist. Ook vaak een gunstige prijs-kwaliteit optie.


Minivans & SUV's - 'The American Way'

De Standard SUV, typisch Amerikaans

Ter indicatie, de Minivans en SUV’s zijn er van gemiddelde tot de grotere categorieën. In Amerika hebben autofabrikanten vaak andere modellen. Naar onze maatstaven, denk aan types vergelijkbaar aan de Renault Grand Scenic, Nissan Qashqai, Hyundai Tucson, tot aan de Renault Espace, Volvo XC90 en de Audi Q7. De huurauto’s in Amerika zijn vrijwel zonder uitzondering een automaat. Vooral geschikt als u langere afstanden gaat rijden of met het gezin reist met de nodige bagage/koffers. Met name de grotere SUV’s zijn ook populair om de beleving van het typische ‘Amerika Road-Trip’ gevoel te krijgen tijdens de reis.