Home » Reizen » Amerika » Zuidoost Amerika » Ontdekkingen in Florida

Ontdekkingen in Florida

Zonsondergang bij Key West

Miami's levendige Ocean Drive

Harry Potter komt tot leven in Universal Studios!

'Time out' aan de Golf van Mexico

Kayakken langs de Calusa Blueway bij Fort Myers, ontspannen & sportief, volg de bordjes!

Fijn zand onder de voeten, een ondergaande zon en goed gezelschap, Genieten in Florida!

<        >
'The Sunshine State' biedt vertier voor iedereen. Geniet van mondain Miami, de spannende Florida Keys, speels Orlando en de stranden aan de Golf van Mexico.
Welkom in Florida!
Combineer de speelse en bruisende steden van Florida met de prachtige tropische stranden. Florida ademt het ‘vakantiegevoel’ bij uitstek. Geniet in Miami van een cocktail op de beroemde Ocean Drive en verbaas je over de vele Art Deco elementen die het straatbeeld sieren. Na een verblijf in het mondaine Miami is even bijkomen op de Florida Keys een heerlijke tussenstop om het gevoel van vakantie te ervaren. De zonsondergang op Key West is met recht spectaculair te noemen. Via de moerasgebieden van de Everglades komt u aan bij de Golf van Mexico. Diverse gezellige strandsteden, elk met hun eigen charme, wachten op u. En niet te vergeten, natuurlijk ook de tropische stranden! Eindig de reis in Orlando, vooral bekend vanwege de vele pretparken die van deze stad de onbetwiste ‘Theme Park Capital of the World’ maken.

Kort reisschema

Dag 1: Vlucht naar Miami

Dag 2: Miami

Dag 3: Miami

Dag 4: Auto van Miami naar Florida Keys

Dag 5: Florida Keys

Dag 6: Florida Keys

Dag 7: Auto van Florida Keys naar Golf van Mexico

Dag 8: Golf van Mexico

Dag 9: Golf van Mexico

Dag 10: Auto van Golf van Mexico naar Orlando

Dag 11: Orlando

Dag 12: Orlando

Dag 13: Orlando

Dag 14: Vlucht naar Nederland

Dag 15: Aankomst in Nederland

Miami

Art Deco en vertier langs de beroemde Ocean Drive

Het tropische Miami, aan de Atlantische Oceaan, staat bekend om het turquoiseblauwe water, witte zandstranden en haar heerlijke klimaat. In en rond de stad vindt u talloze attracties, voor jong en oud. Musea, markten, festivals, er is altijd wel iets te beleven. En tussendoor is het heerlijk recreëren op terrasjes en de mooie stranden. Top accommodaties, gerechten met wereldfaam, een bruisend nachtleven en eindeloze winkelmogelijkheden completeren het plaatje. Miami staat garant voor vele uren, of beter nog dagen, vakantieplezier!


Florida Keys

Relaxen op de stranden van de Florida Keys

Na Miami is het tijd voor een bezoek aan de Florida Keys. De archipel van maar liefst 1700 eilanden, die begint met Elliot Key in Biscayne Bay en vandaar in zuidwestelijke richting doorloopt tot aan Key West, wordt gevormd door zeer oude koraalriffen. Naast ontspannen nodigen de Keys dan ook uit voor een kijkje onder water! Alle eilanden staan met elkaar in verbinding door bruggen. Het meest westelijk gelegen eiland is Key West, hier bent u slechts 140 kilometer van Cuba en in de meest zuidelijke stad van het vasteland van Amerika. Aan Duval Street, in het uitgaanscentrum, staat onder andere de beroemde bar Sloppy Joe's, waarvan de naam werd bedacht door vaste klant Ernest Hemingway. Neem een drankje, voor het echte 'Key West'-gevoel...


Orlando

Pret voor iederen in Orlando

Orlando, de volgende stop tijdens deze reis, is vooral bekend als 'Fun Capital' van de wereld, met meer attractie-, thema- en waterparken vlak bij elkaar dan waar ook ter wereld. Meest in het oog springend zijn Walt Disney World Resort, Seaworld en Universal Studios. Maar het altijd zonnige Orlando is veel veelzijdiger dan dat en biedt ook veel voor de cultuursnuiver, de avonturier en de natuurliefhebber. En net als in Miami zijn er vele restaurants en uitgaansgelegenheden, voor elk budget. Één ding is zeker, vervelen is in Orlando geen optie!


Golf van Mexico

Zeilen op de Golf van Mexico, heerlijk ontspannen naar kijken of toch zelf ondernemen?!

In het westen liggen de stranden van Florida aan de fraaie Golf van Mexico. Hier vindt u de mooiste stranden, met het fijnste zand. Of u nu kiest voor een verblijf in St. Pete of Clearwater, Sarasota, Fort Myers of Naples, nooit is het strand ver weg. En waar u het beste verblijft, dat hangt zeker samen met uw wensen, de ene plek is meer 'happening',  de ander juist rustiger, romantischer of exclusiever. Het perfecte einde van een reis in Florida? Dat hangt niet samen met waar u verblijft, u kunt immers overal op blote voeten door de branding wandelen, de avondzon in de zee zien wegzakken en dan neerstijken op een terrasje voor een tropische cocktail!


Ø  Indicatieprijs

(afhankelijk van tijdstip van reizen, keuze luchtvaartmaatschappij, accommodaties, lokaal transport en eventuele extra activiteiten)

 

Budget: € 2000,- p.p.

Comfort: € 2500,- p.p.

Luxe: € 3000,- p.p.

 

Inbegrepen in indicatie: Vlucht, accommodatie, vervoer conform programma

Meer informatie over deze reis of een offerte?

Steden en stranden

Steden en stranden Offerte aanvragen?

Alle tropische cocktails proeven op Ocean Drive

Grote hilariteit als u over Ocean Drive toert in een GoCar

Spectaculaire zonsondergang op Amerika's zuidelijkste punt